Workshop “Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten” (voor zzp’ers) – 15 november 2020

Rode vlekken in je nek als je alleen maar dénkt aan netwerken? Of is netwerken volgens jou alleen maar voor gladde salestypes? Dan is de kennismakingsworkshop voor zzp’ers “Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten” (1,5 uur) in Alkmaar een prima plek voor je om op andere gedachten te komen. Iedereen kan nieuwe opdrachten binnenhalen via netwerken – ook jij!

In de workshop krijg je adviezen, tips, en doe je oefeningen om de slag van het netwerken te pakken te krijgen.

Aanmelden

 

Zodat je díe opdrachten gaat binnenhalen die je het allerliefste doet én waar je een goed inkomen mee verdient. 

 

De workshop is zowel geschikt voor ervaren zelfstandig professionals (freelancer, zzp’er) als voor starters die gelijk een vliegende start willen maken met die eerste opdrachten binnenslepen.

 

Wat is netwerken nu eigenlijk?

We gaan in op wat netwerken precies is en waarom iedereen (ja echt: iedereen!) op zijn eigen manier kán netwerken. We stippen netwerk-“etiquette” aan, en waar je de meeste kans maakt op daadwerkelijke opdrachten. Ook behandelen we waarom “verkooppraatjes” helemaal niet nodig zijn, en je helemaal jezelf kunt zijn: dus relax!

 

In de workshop werken we in een kleine groep (max. 8 deelnemers).  Eerdere deelnemers geven aan dat die kleine setting extra prettig is omdat er alle ruimte is om op vragen in te gaan. En dat levert doelgerichte informatie op.

 

Wil je verder na de workshop? Meld je aan voor coaching !

Mocht de kennismakingsworkshop naar meer smaken, dan kan je je daarna aanmelden voor coaching, variërend van een paar losse sessie tot een coachings-jaarabonnement  met10 coachingssessies over een jaar verdeeld, die je helderheid geven hoe je jezelf kunt profileren, en welke stappen er nodig zijn om die opdrachten binnen te halen die je het allerliefste doet en waar je ene goed inkomen mee verdient. Bij een jaarabonnement krijg je een 11e sessie gratis.

Maar natuurlijk alleen als je dat zelf graag wilt!

In 2020 staat de workshop ‘Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten’ gepland op zondag 15 november 2020 (bijdrage 47,50 euro ex btw). Houd mijn nieuwsbrieven en blogpostst in de gaten!

 

Ik ontmoet je graag bij de workshop!

 

Aanmelden

 

 

P.S. Wil jij starten als zzp’er? Of overweeg je een koerswijziging in het zzp’en? Zoek je een professionele sparringpartner of een stok achter de deur? Plan gerust vrijblijvend >> een kennismakingsgesprek (€ 30,00 ex. btw) van ongeveer een half uur in (locatie: Alkmaar of via videobellen) om met mij van gedachten te wisselen op welke manier zzp-coaching je hierbij kan ondersteunen.

 

P.P.S. Betty’s tips, artikelen en sprankjes van inspiratie als eerste lezen? Altijd op de hoogte van de meest recente workshops voor zzp’ers? Meld je dan aan via: //bit.ly/aanmeldingBetty

 


Over Betty van Wijngaarden

VAN WIJNGAARDEN Communicatie en Coaching 

Zzp-coach en communicatieprofessional (ruim 20 jaar zzp’er). Betty zet haar kennis en ervaring graag in om andere zzp’ers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze is een communicatie-diva pur sang, (hoofd-/ eindred., auteur, tekstschrijver). Betty blogt over haar ervaringen als zzp’er, zzp-coach en trainer, en deelt tips, sprankjes van (eigen)wijsheid, humor en inspiratie.

Meer informatie: www.vanwijngaardencoaching.nl | betty@vanwijngaardencoaching.nl

Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek (€ 30,00 ex. btw) van ong. een half uur in om van gedachten te wisselen (locatie: Alkmaar, of via videobellen).

N.B. Momenteel alleen 1-op-1 live coaching via videobellen en wandelcoaching in de buitenlucht. Vanaf september start coaching op locatie in Alkmaar weer.

 

You may also like