Workshop “Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten” (voor zzp’ers) – in mei en in november 2020

Rode vlekken in je nek als je alleen maar dénkt aan netwerken? Of is netwerken volgens jou alleen maar voor gladde salestypes?

 

Dan is de kennismakingsworkshop voor zzp’ers “Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten” (1,5 uur) in Alkmaar een prima plek voor je om op andere gedachten te komen. Iedereen kan nieuwe opdrachten binnenhalen via netwerken – ook jij!

In de workshop krijg je adviezen, tips, en doe je oefeningen om de slag van het netwerken te pakken te krijgen.

 

Zodat je díe opdrachten gaat binnenhalen die je het allerliefste doet én waar je een goed inkomen mee verdient. 

 

De workshop is zowel geschikt voor ervaren zelfstandig professionals (freelancer, zzp’er) als voor starters die gelijk een vliegende start willen maken met die eerste opdrachten binnenslepen.

 

Wat is netwerken nu eigenlijk?

We gaan in op wat netwerken precies is en waarom iedereen (ja echt: iedereen!) op zijn eigen manier kán netwerken. We stippen netwerk-“etiquette” aan, en waar je de meeste kans maakt op daadwerkelijke opdrachten. Ook behandelen we waarom “verkooppraatjes” helemaal niet nodig zijn, en je helemaal jezelf kunt zijn: dus relax!

 

In de workshop werken we in een kleine groep (max. 5 deelnemers).  Eerdere deelnemers geven aan dat die kleine setting extra prettig is omdat er alle ruimte is om op vragen in te gaan. En dat levert doelgerichte informatie op.

 

Wil je verder na de workshop? Meld je aan voor coaching !

Mocht de kennismakingsworkshop naar meer smaken, dan kan je je daarna aanmelden voor coaching, variërend van een paar losse sessie tot een coachings-jaarabonnement  met10 coachingssessies over een jaar verdeeld, die je helderheid geven hoe je jezelf kunt profileren, en welke stappen er nodig zijn om die opdrachten binnen te halen die je het allerliefste doet en waar je ene goed inkomen mee verdient. Bij een jaarabonnement krijg je een 11e sessie gratis.

Maar natuurlijk alleen als je dat zelf graag wilt!

In 2020 staat de workshop ‘Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten’ gepland (op een nader te bepalen dag) in een weekend in mei en in november. Houd mijn nieuwsbrieven en blogpostst in de gaten!

 

Ik ontmoet je graag bij een van de workshops!

 

Hartelijke groet, Betty van Wijngaarden

Coach/trainer voor zzp’ers en ervaren communicatie-diva

 

Wil je weten hoe je wél meer opdrachten binnenhaalt met netwerken? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief >> en ontvang gratis mijn artikel (4 pag.) “Vier effectieve netwerktips”

 

Over Betty van Wijngaarden

Met 22 jaar ervaring op zak als zelfstandig professional in de communicatie en sinds een paar jaar ook als professioneel zzp-coach, tekstschrijver voor zelfstandig professionals & trainer, zet Betty van Wijngaarden haar kennis en ervaring graag in om andere zzp’ers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze is een communicatie-diva pur sang, met ervaring als hoofd- en eindredacteur tijdschriften en online, uitgever a.i., als auteur van boeken, en als journalist/tekstschrijver. Betty blogt over haar ervaringen als zzp’er, coach en trainer, en deelt tips, sprankjes van (eigen)wijsheid, humor en inspiratie.
Meer informatie: www.vanwijngaardencoaching.nl | mail: betty@vanwijngaardencoaching.nl

 

You may also like