• je zakelijke gezicht

  Durf ook je 'zakelijke gezicht' te laten zien!

  zodat potentiële opdrachtgevers meteen weten dat ze jóu zoeken!

 • je zakelijke gezicht

  Ontdek jouw 'moeiteloos briljant'

  zodat je de leukste opdrachten binnenhaalt waar je een goed inkomen mee verdient

 • je zakelijke gezicht

  Stap uit je comfortzone, kom in actie

  zodat je je helder profileert en jouw favoriete klanten binnenhaalt

 • je zakelijke gezicht

  Zichtbaar zijn ís ook spannend

  maar ook jíj hebt iets waardevols bij te dragen!

Betty van Wijngaarden

Betty van Wijngaarden

“Zzp-coaching is sparren op professioneel niveau.
Over plannen uitvoeren, opdrachten binnenhalen, koerswijzigingen, hobbels overwinnen, of meer zelfkennis. Helder krijgen wat je doelen zijn,
welke hindernissen je ervaart en die stapsgewijs overwinnen.
Als coach ondersteun ik je door te luisteren,
inzicht te laten krijgen, en aan te moedigen tot actie
– het liefst met enig gevoel voor humor!”

*****
Momenteel uitsluitend coaching via beeldbellen (Skype, Zoom, Teams, FaceTime...) of wandelcoaching.
Vanaf 19 januari ook weer live coaching op locatie in Alkmaar
*****

Traject 'Je zakelijke gezicht'

In dit traject help ik je in 6 sessies om jouw 'zakelijke gezicht', het plaatje dat jij van jezelf hebt, opnieuw in te kleuren. Je krijgt een scherper en objectiever beeld van wie je bent. Je ontdekt waar je echt goed in bent en waarin je je onderscheidt (ook volgens andere mensen). En het wordt duidelijker wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven - zowel zakelijk als privé. Dit helpt je om met mildere ogen naar jezelf te kijken. En je toegenomen zelfkennis helpt je om jezelf authentieker en op een waarachtige manier zichtbaar te maken.

Tijdschrift 'Je zakelijke gezicht': het ultieme profileren

Als afsluiting van het traject ga je als ondernemer de ultieme zichtbaarheids-uitdaging aan. Tijdens een fotoshoot maakt een professionele fotograaf mooie foto's van jou, waaronder een coverfoto, een portretfoto, en enkele werkvloerfoto's. Deze gebruiken we om jouw persoonlijke 'tijdschrift' te maken. Dit tijdschrift is bedoeld voor jouzelf, als samenvatting van het traject dat jij hebt afgerond. Het helpt je herinneren aan wat jij als ondernemer belangrijk vindt. Het moedigt je aan om 'je zakelijke gezicht' ook ná dit traject te blíjven laten zien!

* LEUK EXTRAATJE:
Je krijgt 10 professionele foto's mee, die je vrij mag gebruiken. Bijvoorbeeld op jouw website, op je social media, of voor andere promotiedoeleinden. Zodat het nog eenvoudiger voor je wordt om jouw zakelijke gezicht te laten zien.

Sparren met Betty

Je hebt gerichte vragen. Over je onderneming of over jezelf zichtbaarder maken. Je zoekt iemand die uit eigen ervaring weet wat het zelfstandig ondernemerschap inhoudt. Die met je wil meedenken en met wie je kunt sparren. Die persoon ben ik graag voor jou.Betty vertelt:

‘In mijn loopbaan heb ik meerdere coaches gehad, zowel officiële als officieuze, waarvan er drie heel belangrijk voor me zijn geweest. Allereerst mijn eerste “grote” vaste opdrachtgever, een bladenmaker: zij heeft me gezonde zakelijkheid, doelgroepgericht schrijven en de basisbeginselen van bladen maken geleerd. Ten tweede mijn loopbaan- en ondernemerscoach: zij heeft me geholpen om helder te krijgen wie ik ben, welke opdrachten bij mij passen en me het vertrouwen gegeven om mijn dromen waar te maken. En tot slot mijn pleegvader: mijn grootste “fan”, hij heeft me altijd aangemoedigd en was trots op elke stap die ik nam. Als professioneel coach geef ik deze verschillende facetten ook graag weer door aan mijn cliënten.’

Marion Beishuizen, zelfstandig campagne- en communicatiemanager

Marion Beishuizen, zelfstandig campagne- en communicatiemanager

Marion volgde een traject bij Betty

Betty heeft mij gecoacht toen ik de stap zette naar zelfstandig ondernemerschap. Na vier sessies merkte ik al een verandering in hoe ik tegen mezelf aan kijk. Erg fijn om zo snel resultaten te boeken. Daarnaast is Betty een leuk mens, ik voelde me enorm op mijn gemak. Tegelijkertijd wist ze precies de essentiële zaken eruit te halen, waardoor ik veel uit mijn traject heb kunnen halen.

Charles Balcomb, managing director & business owner | www.databac.com

Charles Balcomb, managing director & business owner | www.databac.com

Charles deed diverse sparsessies met Betty

Betty was of incredible help when I was going through some difficult and complicated issues in my business life. I experienced a very stressful period for over six months and she helped me find a way through the chaos. It's very easy to work with her. She is a great listener, helps to analyse the issues and helps you overcome them.

Suzanne Krom (MA), Tekst en Redactie

Suzanne Krom (MA), Tekst en Redactie

Suzanne volgde een traject bij Betty

Bij het starten van mijn eigen bedrijf miste ik iemand om op professioneel niveau mee te sparren. Het traject van Betty hielp me bij het bepalen van de koers. Betty is een warme, enthousiaste persoonlijkheid en een betrokken coach. De belangrijkste les voor mij? Als zelfstandige heb je veel meer de regie over je eigen loopbaan!

Femke Okx, redactiebureau | www.chapeauredactie.nl

Femke Okx, redactiebureau | www.chapeauredactie.nl

Femke volgde een traject bij Betty

Toen ik op een dood spoor zat, heeft Betty me laten zien hoe bijvoorbeeld LinkedIn beter te gebruiken. Haar positiviteit en tips gaven me weer moed om door te gaan en nieuwe wegen te bewandelen. Dankzij haar achtergrond als zelfstandige in de communicatie weet ze waarover ze praat, waardoor ze voor mij heel waardevol is geweest.

Isabel Nabuurs, fotograaf | www.isabelnabuurs.nl

Isabel Nabuurs, fotograaf | www.isabelnabuurs.nl

Isabel volgde een traject bij Betty

In vijf sessies heeft Betty me enorm laten groeien als ondernemer. In alle rust hield ze me een spiegel voor en liet me inzien waar mijn kracht ligt en hoe deze in te zetten. Haar enthousiasme en humor zijn aanstekelijk en maken de wereld een stuk mooier!