Geïnspireerd 2020 in? Doe een gratis inspiratiesessie op 30 december in Alkmaar

Maandag 30 december 2019 bied ik een inspiratie dag (gratis individuele sessies van een uur voor 5 personen) in Alkmaar-centrum tussen half 11 en half 5 in de middag. Gratis parkeren voor de deur, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat wil jij afronden in 2019? En waar wil jij mee beginnen in 2020? Wil je stilstaan bij jouw kwaliteiten en valkuilen? Of beter begrijpen waarom sommige mensen je irriteren? Overweeg je een koerswijziging als zzp’er? Of wil je sparren over een idee waar je mee aan de slag wilt (mag zowel over werk als privé gaan)?

“Je bent van harte welkom om de inspiratie aan te gaan!”

Een individuele inspiratiesessie / sparringsessie duurt een uur en is deze dag volledig gratis en vrijblijvend (dus don’t worry ;-)). We beginnen met een kort gesprek en gaan daarna – indien passend – verder met een oefening die helpt bij jouw vraag. Doel is om nieuwsgierigen te laten zien wat coaching (óók) kan inhouden.

Mail me even als je wilt komen: betty@vanwijngaardencoaching.nl. Je kunt (nu nog) kiezen uit 10.30 uur, 12.00 uur, 13.30 uur, 15.00 uur en 16.30 uur. Zo lang de voorraad strekt…

 

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar donatie van een stuk lekkere pure chocola (max. 75% cacao) stel ik altijd zeer op prijs 😉


Over Betty van Wijngaarden

Met 22 jaar ervaring op zak als zelfstandig professional in de communicatie en sinds een paar jaar ook als professioneel zzp-coach, tekstschrijver voor zelfstandig professionals & trainer, zet Betty van Wijngaarden haar kennis en ervaring graag in om andere zzp’ers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze is een communicatie-diva pur sang, met ervaring als hoofd- en eindredacteur tijdschriften en online, als auteur van boeken, en als journalist/tekstschrijver. Betty blogt over haar ervaringen als zzp’er, zzp-coach en trainer, en deelt tips, sprankjes van (eigen)wijsheid, humor en inspiratie.
Meer informatie: www.vanwijngaardencoaching.nl | mail: betty@vanwijngaardencoaching.nl


 

You may also like