Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Cursus “Marketing op maat – haalbaar, effectief én persoonlijk” (voor zzp’ers)

Voor zzp’ers die professioneler willen werken of een vliegende start willen maken met hun marketingactiviteiten. Zodat ze nieuwe klanten vinden én behouden. No-nonsense, gestructureerd, én op manieren die bij hen passen!

 

  • Vraag je je af hoe je laagdrempelig klanten kan aantrekken en behouden? Op manieren die bij jou passen en waar je je prettig bij voelt?

  • Raak jij ook het spoor bijster als je marketingprofessionals over marketing hoort praten?
  • Denk je dat marketing alleen voor grote bedrijven is, en niet voor jou, als kleine zelfstandige?
  • Voel je weerstand tegen de overload aan marketingtools die je volgens de kenners zou moeten gebruiken?
  • Wil je weten hoe je doelgericht aan de slag kan met effectief netwerken met een bepaald doel in gedachten (bijvoorbeeld via LinkedIn)?

 

Dan kan de zzp-cursus “Marketing op maat – haalbaar, effectief én persoonlijk” van 3 dagdelen (steeds met 1 of 2 weken ertussen) iets voor je zijn.

 

Kleine, haalbare stapjes

Marketing betekent in actie komen om klanten binnen te halen en te behouden door regelmatig en volgens een haalbaar plan steeds kleine stapjes te nemen. In de cursus bespreken we down-to-earth en in normale mensentaal wat marketing is. We kijken wat er op dit moment in jouw persoonlijke marketing de prioriteit heeft. Op basis daarvan stel je jouw persoonlijke marketing-‘keuzemenu’ samen: dat is jouw marketingplan met de grote en kleine acties en initiatieven waar jij komende weken mee aan de slag gaat.

 

“Betty heeft snel door waar jij als ondernemer overheen kijkt. In de cursus heeft ze me met haalbare stappen geholpen om helder te communiceren met mijn klanten. En ze heeft me vanaf het begin onmiddellijk in actie gekregen.”  –  Elena Benvenuti, organisator van schrijfworkshops in Toscane en eigenares van B&B Villa Masini-Luccetti

 

Je doet alleen wat bij jou past

De informatie tijdens de cursus spitsen we gelijk toe op jouw persoonlijke situatie, waarbij veel ruimte is voor vragen stellen en met elkaar meedenken. Daarom werken we ook in kleine setting (max. 5 deelnemers).

Aan het eind van de cursus heb je jouw persoonlijke marketingplan (waar je tijdens de cursus al een start mee hebt gemaakt), en dat je daarna ieder moment zelf kunt aanpassen aan wat jouw bedrijf nodig heeft. Het plan geeft houvast om regelmatig kleine stapjes te nemen met jouw persoonlijke marketing. Zo houd je het makkelijker vol, en bouw je structureel aan hechte relaties met huidige en potentiële klanten.

 

Zodat je die opdrachten binnenhaalt die je het allerliefste doet én waar je een goed inkomen mee verdient!

Bonus

Deelnemers aan de cursus krijgen ongeveer een maand na de laatste les als bonus een persoonlijke (Skype- of telefonische) coachingsessie van 30 minuten. Hierbij kijken we samen kort terug op wat je de afgelopen weken hebt bereikt, welke hobbels je bent tegenkomen (en mogelijk ook zelf hebt overwonnen), en bespreken we met welke marketingactiviteiten jij de komende periode verdergaat. Deze coachingsessie is een extra steuntje in de rug, een moment om vragen te stellen, en vervolgens vol goede moed met jouw persoonlijke marketing door te gaan!

 

Hopelijk mag ik je binnenkort ook verwelkomen!

 

Hartelijke groet!

 

Betty van Wijngaarden

Zzp-coach/trainer en ervaren communicatie-diva

 

Cursus

Wanneer: start op meerdere momenten in het jaar, zie de Agenda.

Kosten: 250 euro (incl. btw), voorafgaand aan de cursus te voldoen.

Dit is inclusief de extra bonus (Skype- of telefonische) coachingsessie van een half uur die ongeveer een maand na de cursus plaatsvindt.

 

Over Betty van Wijngaarden

Met 19 jaar ervaring op zak als zelfstandig professional in de communicatie en inmiddels ook als professioneel zzp-coach en -trainer zet Betty van Wijngaarden, communicatie-diva pur sang, haar kennis en ervaring graag in om andere zzp’ers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze schrijft over haar ervaringen als zzp’er, coach en trainer, en deelt sprankjes van wijsheid, humor en inspiratie. Meer informatie: www.vanwijngaardencoaching.nl, of mail naar: betty@vanwijngaardencoaching.nl

You may also like